Strona główna  |  Wydawnictwo  |  Wydania cyfrowe  |  Kontakt  |  Reklama

 
Meksyk to nie tylko kuchnia

»

O atutach kraju jako idealnej destynacji dla klienta biznesowego i  indywidualnego przekonywało Condor Verde DM.

Na zaproszenie TravelReps w siedzibie ambasady Meksyku odbyła się prezentacja walorów turystycznych tego bogatego w atrakcje kraju. Uczestników przywitał ambasador Meksyku w Polsce Alejandro Negrin – w języku polskim, co wszyscy przywitali gromkimi brawami.

O bogactwie kulturowym, przyrodniczym i turystycznym kraju opowiadała natomiast Luz Sgaggio z Condor Verde Destination Management, która zachęcała przedstawicieli branży turystycznej i incentive do odwiedzenia swojego kraju.

Atutem Meksyku – oprócz śladów kultury prekolumbijskiej i hiszpańskiej, wspaniałych krajobrazów czy karaibskich plaż jest oczywiście kuchnia. Różnorodna – w zależności od regionów i z punktu widzenia polskiego turysty zdecydowanie egzotyczna. Przekonać się o tym goście mogli na żywo podczas live cooking, oglądając a później smakując meksykańskiej pasty. Spotkanie zorganizowane przez TravelReps było też okazją do rozmów branżowych z przedstawicielami Condor Verde, Diners Club czy AeroMexico oraz posmakowania przysmaków serwowanych przez restaurację Dos Tacos. MO

25 stycznia 2017, Spotkanie poświęcone niezwykłym atrakcjom Meksyku, Warszawa

 
Sylwetka

»




»Katarzyna Krawiczyńska, właścicielka biura Herkules Express w Słupsku  » więcej





Newsletter

»

Zamów newsletter